top of page
Trade Show Conference
Line separator

Фестивал

на възможностите

Ако ръководите или представлявате християнска мисия, организация, книжарница, училище, християнски бизнес или други, ще се радваме да участвате във Фестивала на възможностите „Ела и виж". Прочетете по-долу как можете да участвате и да попълните формуляра за регистрация. Организаторите на „Ела и виж" ще се свържат с вас скоро след това.

Щанд:

Бихме искали вашата организация да наеме маса, на която можете да представите вашето служение. По време на събитието гостите ще бъдат насърчавани да идват и да се срещат с вас, за да се запознаят с вашата организация. Чувствайте се свободни да показвате снимки и видеоклипове, да демонстрирате какво прави вашето служение, да продавате книги или материали за набиране на средства и други. Всички служения с щанд ще бъдат включени също така в каталога, в който ще може да се намери бърза информация за вас. Наемането на маса струва 30 лева за квадратен метър.

Реклама в каталога:

Ако имате предстоящо събитие, което бихте искали да подчертаете и рекламирате в каталога, можете да ни изпратите реклама. За организациите една реклама с размер А5 ще струва 30 лева, А6 - 15 лева, А7 - 9 лева.

 

Ако нямате готова реклама, но все пак искате да публикувате в каталога, молим свържете се с нас, за да ви запознаем с условията: info@ela-vizh.net

 

Ако сте християнски бизнес и искате да рекламирате в каталога, молим свържете се с нас, за да ви запознаем с условията: info@ela-vizh.net

Видеореклама:

По време на фестивала ще прожектираме реклами и свидетелства. Ако имате кратко видео (по-малко от 3 минути), което бихте искали да прожектираме през деня, ще се радваме да направим това. Цената на това ще бъде 15 лева.

* Всички асоциирани членове на ОЕЦ заплащат 2/3 от посочените по-горе суми, а остатъкът се доплаща от ОЕЦ. 

** Разходите отиват за печат, електричество и други свързани със събитието разходи. 

*** Щандовете и рекламите ще бъдат помествани на принципа „Който пръв се регистрира“, което означава, че първите организации, които се регистрират, първи ще имат избор на място.

Елате и вижте делата на Господа,

Който стори чудесни дела по земята

Псалми 46:9

bottom of page