top of page
white

Сдружение „Промяна в поколението“

website
facebook
instagram

адрес:

телефон:

имейл:

087 853 4302

Сдружение „Промяна в поколението“ фокусира усилията си към създаване на осезаема и устойчива промяна сред деца и подрастващи.

      Някои от основните дейности, чрез които осъществяваме заложените при създаването на Сдружението цели включват: интерактивни образователни дейности, социално подпомагане и регионалноразвитие на местата, където децата прекарват своето ежедневие.

    Образователните дейности се провеждат ежеседмично и възпитават всяко идно поколение в християнски ценности и морал. Наред с възпитателните програми, Сдружението участва активно в социалното подпомагане и развитието на регионите, в които реализираме дейността си. Досега осъществените ни проекти в сферата „Социално подпомагане“ включват дистрибуция на хранителни пакети, на бебешки пакети и на средства от първа необходимост.

     Една от водещите задачи, която стои пред организацията, е превенцията от отпадане от образователната система. Конкретните мерки, които сме предприели в тази насока, обхващат: погасяване на дължимите такси за посещение на детска градина (до неотдавна); подсигуряване с всичко необходимо за равен старт в образованието; раздаване на учебни материали и училищни пособия.

Към главните акценти от дейността ни спада и регионалното развитие, което постигаме чрез облагородяване на околността, за да бъде тя чиста и приятна за живеене и изграждане на детски площадки, където децата от нашите програми да имат възможността да играят спокойно и безопасно на воля.

    От скоро, наред с гореизброените дейности, сдружение „Промяна в поколението“ реализира успешни проекти в сферата на дигиталните медии и развлекателната индустрия. За целта Сдружението обработва и разпространява филми, които имат възпитателно-образователен и поучителен характер. Дебютният ни проект от тази сфера е анимираният филм „Пътешественикът“, базиран на едноименния шедьовър на Джон Бъниан, чиято премиера се състоя за Великден 2022 г. и бе прожектиран в киносалони и църковни сгради в цялата страна.

      Тепърва предстоят много нови, вълнуващи дейности в сферата на дигиталните медии и развлекателната индустрия, като най-новият ни проект обхваща разпространението на нов късометражен филм, наречен "Цирк Пеперуда", към който и подготвяме специална образователна програма, насочена срещу тормоза, агресията и насилието.

служенията по азбучен ред

bottom of page